Home » Speelschema 2019 » sv Hertha Vinkeveen - Lucky Ajax

Zaterdag 31 augustus 2019

sv Hertha Vinkeveen - Lucky Ajax

 

Sportpark 'Molmhoek'

Vinkeveen, 14.00 uur

Het is 1929. Op Vlieland wordt voor het eerst gevoetbald, Sheffield Wednesday is kampioen van Engeland, de volgende glorieperiode van Ajax schiet in gang  en een groepje sportievelingen komt op het briljante idee om in Vinkeveen een voetbalvereniging te stichten. Het is 28 augustus 1929 als s.v. Hertha officieel wordt opgericht.

Nu, 90 jaar later zijn we trots op het feit dat ons aller Hertha nog springlevend is en dat vieren we met drie dagen voetbal en feest. Van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus is het zover.

Door de jaren heen is s.v. Hertha de club waar het voor alle leden goed toeven is. Er is plaats  voor zowel spelers die voor de prestatie gaan als voor spelers die het voetbal wat recreatiever benaderen. De club beschikt over een fantastische accommodatie waar alle spelers en speelsters dankbaar gebruik van maken.

In die prachtige omgeving is er het laatste weekend van augustus een programma voor jong en oud dat varieert van walking-football tot een ouwe-koeien-kantine-quiz, van voetbalclinics en voetbalactiviteiten voor de jeugd tot de kers op de voetbaltaart, een wedstrijd tussen het eerste elftal van s.v. Hertha en Lucky Ajax onder leiding van Roelof Luinge.

Deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 31 augustus op het complex van s.v. Hertha op Sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur en de toegang is gratis.

 

Sportpark 'Molmhoek'

Mijdrechtsedwarsweg 4
3645 GA Vinkeveen
Tel. 0297-263527

https://hertha.nl/