Gala 2024

Vrijdag 19 januari was het weer tijd voor het Lucky Ajax Gala in Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Het werd een memorabele avond mede door het memoriam voor onder meer Bennie Muller.  Theo van Duivenbode kondigde zijn afscheid aan als voorzitter van Lucky Ajax.

Lees hier verder >>>>>>>>>

19-01-2024


Gala 2022

Op vrijdag 2 december vond weer het Lucky Ajax Gala plaats in Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Een speciale datum omdat het exact 30 jaar geleden is dat de Vereniging Lucky Ajax officieel bij de notaris werd opgericht door onder anderen Sjaak Swart, Piet Keizer en Dick Schoenaker. Tussen de WK wedstrijden door weer even de focus op Ajax.

Lees hier verder >>>>>>>>>

Vr 02-12-2022


Gala 2020

We mogen weer getuige zijn van het jaarlijkse Gala van Lucky Ajax in Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Zoals altijd maken we ons op voor een lange, gezellige avond, met veel bekenden en minder bekenden, muziek en lekker eten. We hebben er zin in!

Lees hier verder >>>>>>

Vr 17-01-2020


Gala 2019

Trouwe volgers van Lucky Ajax weten het inmiddels wel. Wanneer de competitie weer hervat gaat worden, zo rond de derde vrijdag van januari, dan is het ook weer tijd voor het Gala van Lucky Ajax. Lucky Ajax staat voor historie en traditie, maar ook vooral voor gezelligheid, weerzien, een ‘ons-kent-ons’ sfeertje. Het is ook niet voor niets dat het gala, afgezien van Ajax TV en de vertegenwoordigers van deze website

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 18-01-2019


Gala 2018

Enthousiast en zoals altijd met een gevoel van “wat-is-het-toch-een-eer-dat-we-hier-bij-mogen-zijn” arriveerden we rond half zeven op de parkeerplaats van het hotel. Bij de ingang hoefden we de woorden ‘Lucky Ajax Gala’ maar te noemen en de portier wees ons op beleefde en vriendelijke wijze de weg naar boven waar het feest zou plaatsvinden. De grote affiches in de lobby van het hotel met daarop ‘Lucky Ajax – 25 jarig jubileum’ 

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 19-01-2018


Gala 2017

In de loop van de dag werd bekend dat Ger van Mourik, veelvoudig Ajacied, vaste basisspeler van 1957 tot 1962 en gewaardeerd lid van Lucky Ajax, op 85-jarige leeftijd was overleden. Voor de velen, uitgerekend binnen Lucky Ajax, die hem zolang zo goed kenden was dit het belangrijkste gespreksonderwerp aan de bar, naast de inauguratie van Donald Trump en het grote aantal afzeggingen voor vanavond, voornamelijk door griep.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 20-01-2017


Gala 2016

Huis ter Duin te Noordwijk was wederom de luxueuze locatie voor het jaarlijkse Diner-Dansant van Lucky Ajax. De Vereniging van Oud-Ajacieden vierde ook dit jaar zijn nieuwjaarsfeest met een spetterend feest waarbij leden uit verschillende generaties aanwezig waren. Zo ontmoetten we bijvoorbeeld Ger van Mourik, vaste vleugelverdediger uit de jaren ’50, Simon Tahamata en Peter Boeve, helden uit de jaren ’70 en ’80, 

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 22-01-2016


Gala 2015

Voor Lucky Ajax zit de traditionele opening van het nieuwe kalenderjaar er alweer op. In een sfeervol en gezellig Huis ter Duin te Noordwijk ontmoetten de Ajax-coryfeeën uit heden en verleden elkaar voor een groots Lucky Ajax-gala. Vanaf ongeveer half 7 in de avond druppelden de genodigden binnen en werden bovenaan de trap naast de zaal ontvangen met een hapje en een drankje. 

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 23-01-2015


Gala 2014

Lucky Ajax is het nieuwe kalenderjaar stijlvol begonnen. In de thuishaven ‘Huis ter Duin’ te Noordwijk werd wederom het jaarlijkse gala in black tie gevierd. Een groot deel van de Ajax-familie, verdeeld over 5 decennia rood en wit, was aanwezig en etaleerde een hartverwarmende familieband. Vanaf omstreeks 19.00 uur werden alle genodigden met een hapje en een drankje welkom geheten in de foyer.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 24-01-2014


Gala 2013

Ook in 2013 was op de derde vrijdag van januari het jaarlijkse Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin. Terwijl het buiten ijskoud was, werd in het hotel alles voorbereid voor een hartverwarmende feestavond. En dat zou het zeker worden. Sjaak Swart en Theo van Duivenbode, bestuurders van de 20-jarige vereniging der oud-Ajax-spelers, hadden alles weer perfect georganiseerd. 

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 18-01-2013


Gala 2012

Net als vorig kalenderjaar begon ook 2012 voor Lucky Ajax in Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee. Lucky Ajax werd 20 jaar geleden opgericht en viert dit jaar z’n jubileum. Op de derde vrijdag van januari zouden alle leden en direct betrokkenen van Lucky Ajax elkaar ontmoeten in het mooiste hotel van Noordwijk en omgeving. Sjaak Swart stond bij de entree alle genodigden te ontvangen, waarna iedereen zich naar de foyer begaf.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 20-01-2012


Gala 2011

Traditioneel gezien vindt op de derde vrijdag van januari het jaarlijkse Lucky Ajax-gala plaats. Na driemaal te gast zijn geweest in Hotel Spaander te Volendam, keerde de elite uit heden en verleden van AFC Ajax dit jaar weer terug naar Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Waar de A-selectie van Ajax inmiddels het competitiegebeuren had hervat,

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 21-01-2011


Gala 2010

Meer dan ooit tevoren werd duidelijk dat de vereniging Lucky Ajax nog steeds uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Het 14e Lucky Ajax-gala werd, net als voorgaande twee jaren, gehouden in hotel Spaander te Volendam. Al kort na half 7 was het merendeel van de genodigden reeds aanwezig voor de ontvangst met een borrel en een vislekkernij.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 22-01-2010


Gala 2009

Voor de derde maal op rij mocht de redactie van Lucky Ajax.nl zich verheugen in een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse feestavond van Lucky Ajax. De eerste maal, in 2007, vond nog plaats in Noordwijk. Deze keer speelde het geheel zich af, evenals in 2008, in Hotel Spaander te Volendam. Het was inmiddels 19:00 uur geweest toen uw verslaggever arriveerde in Volendam.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 23-01-2009


Gala 2008

Evenals in 2007 had Lucky Ajax ook in 2008 besloten om de redactie van Lucky Ajax.nl uit te nodigen voor haar jaarlijkse nieuwjaarsgala. Gelijk aan vorig jaar ervoeren wij dit als een grote eer en namen hoefden we er niet lang over na te denken om deze uitnodiging te accepteren. Deze keer was ook een fotograaf van onze Stichting uitgenodigd, zodat we in staat zouden zijn om unieke beelden vast te leggen en een sfeerverslag van de avond te maken.

Lees hier verder >>>>>>>

Vr 18-01-2008