De oorspronkelijke datum van de jaarlijkse Lucky Ajax Golfdag was vastgesteld op dinsdag 16 mei. Omdat er echter rekening werd gehouden met de mogelijkheid van een kampioenschap twee dagen eerder in Tilburg, leek het verstandig om dit jaarlijkse feestje een dag uit te stellen. Behalve de datum werd ook de aanvangstijd gewijzigd, van 9:00 op de oorspronkelijke datum, naar ontvangst vanaf 8:00 nu. Gezien het late binnenkomen van velen was dit laatste lang niet bij iedereen doorgekomen.

Lees hier verder >>>>>>>

Wo 17-05-2017


De golfdag van Lucky Ajax is een jaarlijkse traditie die wij van Lucky Ajax.nl inmiddels een jaar of tien mogen bijwonen. Elk jaar tegen het einde van de competitie organiseert Lucky Ajax deze dag waarop oud-spelers van Ajax en andere betrokkenen met elkaar kunnen bijpraten onder het genot van een hapje, een drankje en een diner na afloop. Tussendoor kan er, door hen die dat willen, ook nog gegolfd worden.

Lees hier verder >>>>>>

Ma 09-05-2016


 

Op de jaarlijkse golfdag van 2015 was er helaas geen verslaggever bij aanwezig. Natuurlijk ontbreken de foto's niet en was onze fotograaf weer aanwezig voor enkele fraaie foto's van de jaarlijkse golfdag die wederom een succes was.

Bekijk hier de foto's>>>>>>

Ma 18-05-2015


 

Ook voor Lucky Ajax.nl is het inmiddels een ware traditie geworden. De jaarlijkse golfdag van Lucky Ajax. Op uitnodiging van voorzitter Theo van Duivenbode togen wij rond half tien weer richting Abcoude naar golfbaan ‘Houten Vier’. Gewapend met blocnote, camera en een dosis gezonde nieuwsgierigheid naar mooie verhalen arriveerden wij in het clubhuis. 

Lees hier verder >>>>>

Ma 12-05-2014


 

Evenals de golfdag zelf, is het inmiddels traditie dat de redactie deze dag bijwoont. In de eerste plaats om middels foto’s en een sfeerverslag de gebeurtenissen vast te leggen. In de tweede plaats natuurlijk ook om zelf een balletje te slaan en te genieten van de gezellige ongedwongen sfeer die altijd heerst tussen de Ajacieden. Een jaar geleden was iedereen nog vol van het kampioenschap dat een dag eerder was behaald in de directe confrontatie met FC Twente.

Lees hier verder >>>>>

Ma 14-05-2012


 

Al sinds 2006 mogen wij ons jaarlijks verheugen in een uitnodiging om aanwezig te zijn tijdens de golfdag van Lucky Ajax. Ook dit jaar mochten wij Lucky Ajax.nl vertegenwoordigen en waren wij in staat om een sfeer- en een fotoverslag te maken. Bij het vaststellen van de datum van de golfdag zal niemand er rekening mee gehouden hebben dat Ajax een dag eerder de dertigste landstitel gepakt zou hebben, waardoor iedereen nog meer dan normaal, in opperbeste stemming zou zijn.

Lees hier verder >>>>>

Ma 16-05-2011


 

Inmiddels alweer voor de 4e keer op rij, mocht de redactie van Lucky Ajax.nl zich verheugen in een uitnodiging voor de jaarlijkse golfdag van Lucky Ajax. Uiteraard grepen we ook nu weer deze kans om een dag lang met oud-Ajacieden in een informele en ongedwongen sfeer op te trekken, met beide handen aan. Evenals de vorige keren werden we vanaf half tien verwacht in het clubhuis van ‘Houten Vier’, de golfbaan vlakbij het AMC.

Lees hier verder >>>>>

Ma 25-05-2009


 

Op 29 april jongstleden, enkele uren voordat duidelijk werd dat Ajax één doelpunt tekort zou komen voor het 30e landskampioenschap, werd de redactie voor de tweede maal uitgenodigd voor de jaarlijkse golfdag van Lucky Ajax. Evenals vorig jaar was het de voorzitter van Lucky Ajax, Theo de Groot zelf, die ons opbelde met de mededeling dat hij ons uitnodigde om mee te doen aan het programma, foto’s te maken en een verslag voor te bereiden. 

Lees hier verder >>>>>>

 

Ma 14-05-2007


 

Voor het eerst was Lucky Ajax.nl present op de jaarlijkse golfdag van Lucky Ajax. Op vrijdag ontving het bestuur plotseling een telefoontje van Theo de Groot, voorzitter van Lucky Ajax, waarin wij werden uitgenodigd om ook op deze speciale dag aanwezig te zijn. Uiteraard waren wij zeer vereerd dat wij op dit, zo besloten feestje, erbij mochten zijn. Rekening houden met alle files vertrok ik ruim op tijd richting Abcoude waar ik natuurlijk veel te vroeg aankwam. 

Lees hier verder >>>>>

Ma 08-05-2006