Van Lucky Ajax worden diverse mooie videobeelden gemaakt. Naast beelden gemaakt door onze redactie zelf, maakt ook Ajax TV geregeld indrukwekkende items over Lucky Ajax. Ook de lokale media of clubs waartegen Lucky Ajax in actie komt, plaatst soms onvergetelijke filmpjes over Lucky Ajax. Op deze pagina proberen wij alle Lucky Ajax-filmpjes te verzamelen, zodat liefhebbers oneindig vaak kunnen genieten van de Ajax-helden van weleer.


Op vrijdag 12 april was Lucky Ajax op bezoek in Pesse. Onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge won Lucky Ajax de wedstrijd uiteindelijk met 1-2 door twee doelpunten van Dennis Gerritsen. Hiermee was de eerste overwinning van 2019 een feit en bedanken wij de organisatie voor de gastvrijheid op het sportpark in Pesse.


Zaterdag 23 maart 2019 - OGC Nice - Lucky Ajax 2-2 (0-2)

Twee jaar geleden speelde Lucky Ajax bij sportpark De Toekomst een vriendschappelijke wedstrijd tegen oud-spelers van OGC Nice. Deze wedstrijd stond in het teken van de band tussen beide clubs aangezien oud-Ajacied Dick van Dijk in het verleden voor beide clubs heeft gespeeld. Dit jaar werd de terugwedstrijd afgewerkt in Nice en eindigde uiteindelijk in 2-2.


Zaterdag 13 mei 2017 - Lucky Ajax - OGC Nice 3-2 (1-2)

Lucky Ajax en oud-spelers van Nice speelden een wedstrijd ter nagedachtenis aan Dick van Dijk. Twintig jaar geleden overleed de aanvaller die de 1-0 scoorde tijdens de Europacup I-finale van 1971. Sjaak Swart bracht de teams bij elkaar voor een aantrekkelijke wedstrijd.


Zaterdag 23 maart 2019 - OGC Nice - Lucky Ajax 2-2 (0-2)