Home » Speelschema 2019 » sv RWF - Lucky Ajax

Zaterdag 29 juni 2019

sv RWF - Lucky Ajax


Frieschepalen, 19.30 uur

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni viert s.v. R.W.F. haar 60-jarig jubileum. Op vrijdagavond wordt van start gegaan met een toernooi voor de leden van JO17, JO19 en alle seniorenteams van s.v. R.W.F.  Vanaf 19.00 uur zal er een bingo zijn voor de overige (jeugd)leden waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Na afloop van het toernooi is er muziek onder leiding van de zingende DJ Appie en kunnen de voetjes van de vloer.

Op zaterdag 29 juni trappen de pupillen van s.v. R.W.F. de tweede dag van het jubileum af. Ook dan zal er gespeeld worden om de heuse s.v. R.W.F. bokaal. De jongste spelers (JO9) tot en met junioren uit JO15 zullen op deze tweede dag vertegenwoordigd zijn op Sportpark de Boskdobbe. Hopelijk doen de ouders – na het grote succes van vorig jaar – ook weer mee! 

Als de prijzen op deze zaterdag zijn verdeeld, is het feest nog zeker niet ten einde. Het jubileum wordt namelijk op spetterende wijze afgesloten en is zeker de moeite waard voor een bezoek aan Sportpark de Boskdobbe. Om 19.30 uur komt Lucky Ajax op bezoek in Frieschepalen. Dit betreft een delegatie van oud-spelers van AFC AJAX, onder de bezielende leiding van Sjaak Swart. Dit team zal het opnemen tegen de enige echte s.v. R.W.F. LEGENDS. Dus wilde u Sjaak Swart, Simon Tahamata, Richard Witschge, misschien wel de broertjes de Boer en/of andere “oude” helden altijd al nog eens zien spelen, dan is dit uw kans. Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard tijd voor foto’s, handtekeningen en een praatje.

Rondom deze wedstrijd is er verder ook nog het nodige te beleven op het sportpark. Zo zal er een showband zijn om, rondom de wedstrijd, het sportpark met hun vrolijke klanken te voorzien van nog meer sfeer. En er is nog veel meer: denk onder meer aan een loterij met fantastische prijzen en springkussens voor de jeugd. Tot slot zal Zanger Bert het jubileumweekend echt afsluiten met een spetterend feest, met vele meezingers. 

Kortom: noteer 28 en 29 juni alvast in uw agenda. Het wordt een weekend om niet te missen!

 

sv RWF

Boskdobbe 2
9249 NR Frieschepalen
Tel: 0512 302787

www.sv-rwf.nl