Home » Speelschema 2019 » vv Delfstrahuizen - Lucky Ajax

Vrijdag 7 juni 2019

vv Delfstrahuizen - Lucky Ajax

 

Sportpark "De Kampen"
Delfstrahuizen, 20.00 uur

VV Delfstrahuizen is een amateurvoetbalvereniging uit het tweelingdorp Echtenerbrug/Delfstrahuizen. De voetbalclub werd op 17 augustus 1934 opgericht. De club heeft momenteel 3 senioren elftallen, een eigen jeugdafdeling, een 35+ en een 45+ team. Een dames en meisjes elftal welke gecombineerd zijn met buurvereniging VV EBC uit Oosterzee. Het eerste elftal komt uit in de Vierde klasse zaterdag (2018/19).

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni viert VV Delfstrahuizen haar 85-jarig jubileum. Op vrijdag wordt er om 18:00 uur afgetrapt door VV Delfstrahuizen 1 tegen team DFM. Team DFM bestaat uit spelers van de andere voetbalverenigingen uit de gemeente De Fryske Marren. De mannen van hoofdtrainer Gerben Visser dienen het dan dus op te nemen tegen team DFM welke gecoacht wordt door Tjalling Bergstra en Ton Haarman. Een mooi affiche als voorwedstrijd van Lucky Ajax voor VV Delfstrahuizen en De Fryske Marren.

Om 20:00 zal er afgetrapt worden voor de wedstrijd Delfstrahuizen ALL STARS – Lucky AJAX. Bekende namen uit de roemruchte Ajax geschiedenis zullen het opnemen tegen een team van bekende namen uit de 85-jarige historie van VV Delfstrahuizen.

De kaartverkoop voor vrijdagavond 7 juni is inmiddels gestart. Kaarten kunnen gekocht worden in de kantine van VV Delfstrahuizen. Niet in de gelegenheid om een kaartje in de kantine te kopen? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@vvdelfstrahuizen.nl en reserveer hier je kaarten. Prijzen van de kaartjes in de voorverkoop zijn €5,- voor kinderen onder de 12 jaar en €7,50,- voor 12 jaar en ouder. Aan de kassa op de wedstrijddag €7,50 voor kinderen onder de 12 jaar en €10,- voor 12 jaar en ouder.

Op zaterdag 8 juni is eerst de jeugd van VV Delfstrahuizen aan zet, hun slotdag zal bestaan uit diverse sport en voetbalspel activiteiten. Om 17:30 uur word er vervolgens begonnen aan het inmiddels legendarische Berend Visser familietoernooi. Spreekstalmeester Siebe Hepkema zal alles weer in goede banen leiden.

Beide avonden zullen worden afgesloten met livemuziek in de feesttent op Sportpark de Kampen. Onderstaand het complete programma voor het 85-jarig jubileum weekend van VV Delfstrahuizen.

Programma vrijdag 07-06-19:

18:00 uur: voetbalwedstrijd VV Delfstrahuizen 1 – team de Fryske Marren.

20:00 uur: voetbalwedstrijd VV Delfstrahuizen ALL STARS – Lucky Ajax.

21:30 uur: livemuziek met top 100 band Grooving en DJ Sander Post

 

Programma zaterdag 08-06-19:

09:30 uur: start slotdag voor de jeugdleden van VV Delfstrahuizen.

17:30 uur: start Berend Visser familietoernooi voor de seniorenleden en aanverwante families.

22:00 uur: livemuziek met DJ Nicky Lorenzo en zanger Gaatze Bosma.

 

85 jaar geleden werd de eerste lijn op de zandkop gezet. Deze staat symbool voor de tijd. De tijd tikt door. Het is aan de club om ervoor te zorgen dat er over 85 jaar nog steeds rechte lijnen getrokken worden op sportpark De Kampen. De jeugd heeft de toekomst.

 

Save-the-date en tot ziens op Sportpark de Kampen!

 

Sportpark "De Kampen"
De Kampen 1
8508 RR Delfstrahuizen
Tel: 0514 541 000

www.vvdelfstrahuizen.nl