Home » Speelschema 2019 » vv Langweer - Lucky Ajax

Zaterdag 25 mei 2019

vv Langweer - Lucky Ajax

 

Sportcomplex 't Tsjillan

Langweer, 17.00 uur

Juli 1983, het kampioensteam van seizoen 82/83 streek in de voorbereiding neer in Langweer, oa met Vanenburg en Van Basten. Het streekelftal van Langweer met spelers uit de omgeving met voor de omgeving aansprekende namen als Drost, Hoekstra en Van der Leest. Een alleszins acceptabele uitslag; 1-6 voor Ajax.

Ajax is voor velen de club van Nederland, Langweer is voor velen het watersportdorp in Friesland. Voetbal en watersport gaan hier nauw samen. Langweer is een kleine vereniging, twee seniorenteams. De jeugd speelt samen met de jeugd van de buurdorpen Sint Nicolaasga en Idskenhuizen. In totaal 250 jeugdleden, voetballend onder de naam SJO RVC. Samenwerking en plezier brengt resultaat, is hier het credo.

Voetbal brengt jong en oud samen, dat is ook de reden dat we de jeugd van SJO RVC betrekken bij de wedstrijd. De jo8 en jo9 verzorgen de line-up. De spelers van jo10, jo11 en jo12 strijden om de penaltybokaal met in de pauze de grote finale.

De wedstrijd tegen Lucky Ajax is voor onze vereniging een grote eer. Zonder iemand tekort te doen, veel respect voor Mister Ajax, Sjaak Swart.

Aan de wedstrijd is ook een goed doel verbonden. De Edwinstichting. De Edwinstichting biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om te genieten in en van Langweer. Ik raad u aan om de site www.edwinstichting.nl te bezoeken.

 

Sportcomplex 't Tsjillan

Buorren 59

8525 EE Langweer

Tel: 0619202401

 

www.vvlangweer.nl