Zaterdag 18 november 2023 - In Memoriam: Ruud Geels

Woensdag 17 januari 2024 - In Memoriam: Bennie Muller


Zaterdag 18 november 2023 - In Memoriam: Ruud Geels


Vrijdag 2 december 2022 - 30-jarig jubileum Lucky Ajax tijdens gala in Huis ter Duin

Begin december 1992 werd Lucky Ajax opgericht. Exact 30 jaar later werd het Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin groots gevierd door extra stil te staan bij dit bijzondere jubileum. Het was het eerste gala van Lucky Ajax na de coronaperiode. Ajax TV maakte een sfeervolle reportage.


Maandag 4 t/m zaterdag 9 juli 2022 - Lucky Ajax op bezoek bij PAS Giannina in Griekenland

Lucky Ajax ging in de zomer bijna een week over de grens en pakte het vliegtuig richting Griekenland om daar een wedstrijd te spelen tegen de veteranen van PAS Giannina. Ook op Griekse bodem werd er een overwinning behaald. Ajax TV was er de gehele trip bij en maakte een indrukwekkend reportage. Overal werd Lucky Ajax gastvrij ontvangen en naast een hapje en een drankje werd er ook nog een boom geplant. Kijk en huiver....hoppa!


Zondag 24 maart 2019 - Ruud Krol 70 jaar

Ruud speelde in de periode van 1968 tot 1980 maar liefst 339 wedstrijden voor Ajax en scoorde daarin 23 doelpunten. Krol ging vanaf 21 mei 1980 spelen voor de Vancouver Whitecaps in de NASL (North American Soccer League). Daarna speelde hij nog vier seizoenen voor Napoli. Zijn actieve loopbaan als speler sloot hij in 1986 af bij het Franse AS Cannes. Als trainer had Ruud Krol vele clubs onder zijn hoede waaronder onder andere KV Mechelen, Al Zamalek, Orlando Pirates en Servette Geneve. Tevens was Krol van 1999 tot 2001 assistent bij het Nederlands Elftal en had hij als trainer Nederland O21, Egypte en Tunesië onder zijn hoede. Momenteel is Krol trainer bij de Tunesische club CS Sfaxien en heeft daar nog een contract tot medio 2019.


Vrijdag 19 januari 2018 - Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin

Lucky Ajax viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Dat werd uitgebreid gevierd tijdens het jaarlijkse Galadiner in Huis ter Duin in Noordwijk. Veel oud-spelers waren van de partij onder wie voormalige wereldtoppers als Frank Rijkaard en Johan Neeskens.


Zaterdag 13 mei 2017 - Lucky Ajax - OGC Nice 3-2 (1-2)

Lucky Ajax en oud-spelers van Nice speelden een wedstrijd ter nagedachtenis aan Dick van Dijk. Twintig jaar geleden overleed de aanvaller die de 1-0 scoorde tijdens de Europacup I-finale van 1971. Sjaak Swart bracht de teams bij elkaar voor een aantrekkelijke wedstrijd.


Vrijdag 11 april 2014 - Lucky Ajax - Oud Feyenoord 3-2 (2-2)

Net als twee jaar geleden speelde Lucky Ajax tegen oud-Feyenoord. Beide ploegen en alle fans maakten er een leuke avond van. Lucky Ajax won met 3-2 door doelpunten van Wamberto, Perez en Musampa.


Donderdag 31 juli 2014 - Lucky Ajax - SuriLegends 3-4 (2-0)

Tot besluit van de Ajax Open Dag speelden Lucky Ajax en de SuriLegends tegen elkaar op De Toekomst. De ploegen onder leiding van Sjaak Swart en Henk ten Cate maakten er een wedstrijd van om van te genieten, met een heleboel Ajax-helden binnen de lijnen.


Vrijdag 18 januari 2013 - Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin

Lucky Ajax bestaat ruim 20 jaar. De club van oud-spelers komen regelmatig in actie in wedstrijden. In januari is traditioneel het Galadiner met onderwie Frank de Boer, Kiki Musampa en Jan Mulder.


Vrijdag 13 april 2012 - Lucky Ajax - Oud Feyenoord 5-3 (2-1)

Lucky Ajax speelde afgelopen weekeinde tegen Oud Feyenoord. Beide elftallen maakten er een leuke en sportieve wedstrijd van en lieten nog eenmaal oude glorie herleven. Het was de Klassieker op zijn best.


Vrijdag 20 januari 2012 - Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin

Lucky Ajax bestaat 20 jaar. De in 1992 opgerichte vereniniging van oud-spelers kwamen onlangs bij elkaar voor het jaarlijkse diner in Noordwijk. Dit jaar waren daar vele 'nieuwe' gezichten bij, zoals Edwin van der Sar, Kiki Musampa en Ronald de Boer.


Zaterdag 3 september 2011 - DRC - Lucky Ajax 2-8 (1-2)

Ze speelden samen duizenden wedstrijden in Ajax 1 en zorgden voor vele successen. Verenigd in Lucky Ajax doen ze het verleden herleven, zoals afgelopen weekend in Durgerdam tegen DRC.


Vrijdag 21 januari 2011 - Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin

Lucky Ajax blijft swingen. Vele grote namen uit het verleden , zoals Blind, Swart, Geels en Rep kwamen bijeen voor het jaarlijkse feest. Theo van Duivenbode is de nieuwe voorzitter, hij nam de voorzittershamer over van Theo de Groot.


Vrijdag 22 januari 2010 - Lucky Ajax-gala in Huis ter Duin

Ajax heeft Sjaak Swart en Piet Keizer benoemd tot ereleden. Beiden hadden een groot aandeel in de grote successen uit de jaren zestig en zeventig. Swart en Keizer werden erelid tijdens het nieuwjaarsdiner van Lucky Ajax.


Zaterdag 26 september 2009 - BVV'31 - Lucky Ajax 2-7 (1-5)

Dennis Bergkamp en Wim Jonk waren niet alleen in de jaren negentig een tandem van wereldklasse. Ook in Lucky Ajax zorgen ze voor mooi voetbal.

Woensdag 5 september 2007 - Oud IJsselmeervogels - Lucky Ajax 3-9 (1-5)

Frank de Boer speelde woensdagavond met Lucky Ajax een wedstrijd in Spakenburg. Dat bleken de perfecte omstandigheden voor het mooiste doelpunt uit zijn carrière.